Aplicatii
Aplicatii mobila si saltele
Materialele netesute ofera protectie microbiana, confort, durabilitate, izolare fonica, rezistenta la foc si o vasta aplicabilitate in diverse industrii. Minet pune la dispozitia clientilor sai materiale netesute sub forma de baloti destinati dezvoltatorilor de produse rezidentiale si comerciale precum mobilier tapitat si saltele.
Aplicatii constructii
Geotextilele obtinute prin intertesere dispun de o vasta plaja de densitati care permit controlul stabilizarii solului. Sunt utilizate cu succes in lucrarile de infrastructura si reduc costurile materialelor brute pentru dezvoltarea sistemelor de drenaj, atat pentru drumuri cat si pentru fundatii.    
Aplicatii industria auto
Si noua ne place sa conducem, de aceea apreciem cand interiorul masinii este confortabil si silentios. Materialele noastre netesute se remarca prin izolarea termica si acustica permitand astfel clientilor nostri flexibilitate in alegerea oricarei solutii de capitonare interna sau externa.
Aplicatii confectii
Materialele netesute sunt ideale pentru industria confectiilor. In conditiile in care confortul si rezistenta sunt absolut necesare pentru articolele vestimentare, combinatiile de materiale netesute sunt ideale pentru captuseli. Am dezvoltat si o gama speciala de articole destinate producatorilor de articole pentru dormit ( pilote, perne, protectii saltea etc).