Companie

PROFILUL COMPANIEI

Fondat in 1983, S.C. Minet S.A., este cel mai important producator de textile netesute din Romania. Dinamica investitiilor din ultimii ani a dus la schimbari tehnologice radicale, sincronizand calitatea si capacitatea de productie cu cele mai ridicate cerinte europene.

Viziune

Viziunea noastra este sa oferim clientilor nostri produse inovative la cele mai ridicate standarde de calitate, transformand astfel compania noastra intr-unul din cei mai mari producatori din sud-estul Europei.

Performanta

Cu o vasta experienta in productia de textile netesute, compania noastra investeste permanent in capitalul uman si cel tehnologic, astfel incat in acest moment suntem unul dintre cei mai performanti jucatori din piata.

Parteneriate de lunga durata

Orientata  spre satisfacerea cerintelor clientului, MINET si-a dezvoltat permanent capacitatile de productie si zona logistica, devenind astfel un furnizor complet pentru cei peste 1000 de clientii ai sai.

Tehnologie

Intr-o piata competitiva, investitiile si optimizarile continue reprezinta o garantie pentru produse si servicii de calitate. De aceea investim constant si consistent in tehnologie de ultima generatie. Nivelul investitiilor din ultimii 3 ani se ridica la peste 10 milioane de euro.

Calitate

Sistemul de management si control al calitatii implementat la Minet reprezinta o prioritate pentru noi si este in conformitate cu cele mai actuale standarde europene.

Personal

Pe langa implementarea unui sistem modern de protectie a muncii (OHSAS 18001 – Ocupational Health and Safety Management System), investim permanent in training si cercetare astfel incat echipa noastra sa fie permanent capabila sa utilizeze ultimele tehnologii existente in piata.

Infrastructura

Cele 4 hale de productie si 15 spatii de depozitare ce insumeaza 60,000 mp, alaturi de liniile tehnologice de ultima generatie ne permit mentinerea unui ritm ridicat si constant al productiei.

Servicii

Mentinerea unei relatii de durata cu partenerii nostri se datoreaza si serviciilor integrate de calitate pe care le oferim: transport national si international prin propriul parc auto si casa de expeditii, servicii de laborator, oferirea de produse complementare si nu in ultimul rand servicii de consultanta si asistenta oferite de specialistii nostri.