• ro
 • en
 • Calitate și siguranță
  Calitate

  Managementul calității

  Clienții nu acceptă compromisuri. De aceea, MINET a implementat un sistem integrat de management al calității, certificat în conformitate cu standardul European DIN ISO 9001 privind calitatea. Respectarea standardului DIN ISO 9001 atestă existența unei structuri organizaționale solide, ceea ce asigură eficiența operațiunilor desfășurate.

  Managementul sănătății și securității ocupaționale

  Protecția și un stil de viață sănătos sunt din ce în ce mai importante pentru bunăstarea angajaților. Sistemul OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Management System) răspunde necesității companiei MINET de a-și indeplini mai eficient obligațiile privind sănătatatea și siguranța angajaților. De asemenea, OHSAS 18001 permite crearea unui mediu ce protejază angajații companiei și asigură locuri de muncă mai sănătoase, previne accidentele și conferă siguranța muncii chiar și în perioade de de intensificare a producției.

  Mangementul mediului

  Ecologia și protecția mediului sunt elemente importante din strategia noastra pe termen lung. Pentru noi, ocrotirea mediului înconjurător este o prioritate atunci când ne alegem direcțiile de dezvoltare sau când proiectăm noi produse. Standardul ISO 14001 formulează cerințele pe care trebuie să le îndeplinească o companie în legătură cu stabilirea obiectivelor de protejare a mediului și organizarea sistemului de management necesar pentru atingerea acestora.

  Produse non-toxice

  Materialele nețesute obținute prin tehnologia de termolipire precum și umpluturile realizate din poliester alb 100%, utilizate în mobilă, confecții, saltele și textile pentru casă, sunt produse în conformitate cu Oeko-Tex Standard 100 (produse clasa I).

  Controlul continuu al calității

  Deținem cel mai avansat sistem integrat de control al producției și calității, bazat pe două subsisteme independente de monitorizare a proceselor de producție, a parametrilor și calității. Laboratorul destinat testării proprietăților fizice și mecanice a materialelor respectă cele mai exigente condiții impuse laboratoarelor europene.

  Certificări
  logo-intertek
  logo-cafer
  logo-cit
  logo-incertrans
  logo-tic
  logo-tuv
  logo-tuv-cert
  Minet-Testing-Laboratory
  Servicii de testare în laborator

  Efectuăm analize de laborator pentru materiale nețesute şi produse înrudite. În plus, Laboratorul MINET este certificat AFER pentru realizarea de teste specifice produselor utilizate în domeniul feroviar.

  Minet testare laborator

  Câteva din proprietățile mecanice și fizice testate:

  • REZISTENȚĂ
  • ELONGAȚIE
  • GROSIME
  • PERMEABILITATE
  • REZISTENȚĂ LA PERFORARE ȘI SFÂȘIERE

  minet.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord