• ro
 • en
 • minet.ro
  Asistență clienți

  Servicii

  Compania noastră este dedicată construirii unor parteneriate de durată cu clienții săi prin competență, profesionalism și asistență de calitate pe durata desfășurării întregului proiect.

  Servicii transport Minet

  Transport

  Din dorința de a ne sprijini clienții și partenerii de afaceri, operăm propria flotă de autocamioane cu care putem asigura livrări prompte la destinațiile solicitate, respectând toate normele de transport în vigoare.

  Parcul nostru cuprinde exclusiv camioane MEGA cu capacitate cubică de 100 m3, ceea ce facilitează transportul unor încărcături mari, în variante flexibile. În funcție de cerințele de transport, realizăm atât livrari parțiale cât și internaționale.

  În completarea capacităților interne, MINET derulează și operațiuni specifice unei case de expediții. Parteneriatele încheiate cu cei mai mari transportatori din România ne permit să desfășurăm în medie 1500 de curse lunar.

  Minet complementary products

  Distribuție de produse complementare

  În baza relațiilor solide stabilite cu partenerii noștri internaționali, desfășurăm operațiuni de import și distribuție de produse complementare pietelor pe care activăm, respectiv industriile de mobilă, confecții și construcții.

  Minet testing laboratory

  Servicii de testare laborator

  Pe lângă capabilitățile de bază efectuăm analize pentru materiale nețesute, geotextile și produse conexe cu o gamă largă de aplicații.

  Laboratorul Minet are toate dotările necesare pentru derularea unor teste de înaltă precizie, în conformitate cu toate standardele de calitate și mediu. În plus, certificarea AFER (Autoritatea Feroviară Română) ne permite să efectuăm teste specifice produselor utilizate în industria feroviară.

  Tehnicienii noștri experimentați sunt pregătiți să ofere soluții fiabile de testare, adaptate domeniului complex al materialelor performante.

  Minet customer support

  Asistență comercială

  Dorim să ne ajutăm clienții în luarea unor decizii de achiziție bine informate. De aceea, specialiștii noștri înalt calificați sunt întotdeauna pregătiți să ofere asistență personalizată în funcție de cerințele și aplicațiile fiecărui proiect.

  Pe lângă consultanță tehnică, experții Minet prezintă toate informațiile necesare implementarii produselor si rămân disponibili pentru suport post-achiziție pe durata desfășurării întregului proiect.

  minet.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord