• ro
 • en
 • Produse Bedding şi Saltele
  Saltele

  Odihna şi relaxarea sunt esenţiale pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată; datorită lor, corpul şi mintea sunt în armonie, permiţând buna desfăşurare a activităţilor zilnice.

  De aceea, alegerea unei saltele de calitate, adaptată nevoilor individuale de dormit, reprezintă soluţia ideală pentru nopţi linistite şi dimineţi pline de energie.

  netesute si vate Minet saltele

  Minet SA are o lungă experienţă în producţia de neţesute aplicate în industria de saltele, adaptându-şi permanent capacităţile tehnice la cerinţele acestui sector dinamic.   Produsele noastre sunt durabile, moi şi foarte respirabile, fiind utilizate cu succes ca straturi de căptuşire şi rezistenţă pentru saltele matlasate şi husele de protecţie.

  Suntem specializaţi în producţia de nețesute voluminoase cu diferite densități, obținute prin legare termică și/sau interțesere, având în compoziție fibre sintetice de calitate. Fiecare tehnologie de producţie are avantaje specifice: termolegarea permite înlocuirea spumei tradiționale pentru a obține confort sporit, iar interţeserea le oferă materialelor rezistență și tenacitate, prelungind astfel durata de viață a saltelelor.

  Textilele neţesute de la Minet sunt ignifuge şi ecologice, în conformitate cu standardele industriale şi de mediu.

  Produse bedding

  Cu toţii ne dorim să ne relaxăm acasă, iar un somn odihnitor este esenţial pentru a ne reîncărca bateriile. In acest sens, articolele cu care ne înconjurăm în pat sunt foarte importante pentru confort şi odihnă sănătoasă.

  perna-3

  De multe ori, după o zi obositoare, nimic nu se compară cu senzația de cufundare într-un pat confortabil, îmbrăţişat de perne şi pilote pufoase. În combinaţie cu salteaua potrivită şi adaptate preferinţelor personale de dormit, textilele pentru pat îmbunătăţesc simţitor calitatea somnului, influenţand astfel pozitiv sănătatea şi starea generală de bine.

  Datorită unor proprietaţi cheie precum elasticitatea, moliciunea şi izolarea termică, textilele neţesute şi-au dovedit utilitatea în industria de bedding, îmbunătăţind semnificativ calitatea produselor finite.

  Minet are o vastă experienţă în producţia de vate voluminoase și umpluturi de calitate destinate unor articole esenţiale precum pernele, pilotele de sezon, cuverturile sau protecţiile pentru saltele. Amestecul din fibre sintetice asigură un control optim al temperaturii şi umezelii, oferind în acelaşi timp protecţie hipoalergenica pe toată durata somnului.

  Produsele noastre sunt fabricate fără lianţi chimici, fiind ecologice şi totodata ignifuge, în conformitate cu standardele de calitate, siguranţă şi mediu.

  Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi

  minet.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord