• ro
 • en
 • minet.ro
  Confort și estetică
  Aplicații mobilă

  Minet furnizează producătorilor din industrie materiale nețesute de înaltă calitate, având toate proprietățile necesare pentru a îmbunătăți confortul, durabilitatea și estetica mobilierului tapițat.

  Minet Furniture nonwovens applications

  Confortul personal depinde și de calitatea mobilei folosite, indiferent că petrecem clipe de relaxare acasă sau ore lungi în fața calculatorului. De aceea, o canapea moale sau un fotoliu comod sunt accesorii indispensabile, mai ales atunci când casa devine și un spațiu de lucru. Deși tendințele în design interior se schimbă adesea, mobilierul tapițat rămâne în topul preferințelor datorită beneficiilor sale. În comparație cu lemnul sau pielea, acesta oferă confort superior, rezistență la rupere, precum și numeroase posibilități de stilizare la prețuri accesibile.

  În prezent, materiale nețesute sunt utilizate în industria mobilei, în special pentru executarea tapițeriilor. Datorită proprietăților excelente de capitonare, acestea asigură protecția și confortul multor piese uzuale de mobilier.

  Nețesutele Minet sunt special concepute pentru mobilierul tapițat, fiind obținute prin interțesere sau legare termică. Materialele noastre sunt moi, durabile și rezistente permițând astfel umplerea, izolarea, protecția, decorarea sau matlasarea paturilor, canapelelor și fotoliilor.

  Toate produsele noastre sunt ignifuge și ecologice, în conformitate cu standardele europene de siguranță și mediu.

  Tehnologie

  Interțesere / Termolipire

  Folosind cele mai moderne tehnologii, putem să oferim soluții adaptate la cerințele clienților

  minet.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord