• ro
 • en
 • minet.ro
  Performanță și Confort
  Industria de confecții

  Confort, flexibilitate și performanță

  Minet-vestimentar

  Corpul uman este permanent expus schimbărilor sezoniere, fiind vulnerabil în lipsa protecției adecvate. Acest aspect este valabil mai ales in timpul iernii, când imbrăcămintea călduroasă este vitală, fie că alegem activități în oraș sau pornim în aventuri montane.

  Din fericire, materialele nețesute au pătruns în industria confecțiilor unde, datorită proprietăților performante, au devenit alternative viabile atât in modă cât și pe segmentul îmbrăcămintei de exterior. Pe scurt, nețesutele asigură izolație termică, reglează temperatura corpului și oferă totodată rezistență și moliciune. Toate acestea înseamnă confort, flexibilitate și suport adecvat pentru utilizatorul final.

  MINET pune la dispoziție o gamă variată de vate voluminoase consolidate termic destinate confecționării de căptușeli și umpluturi pentru diferite articole vestimentare de iarnă precum gecile, echipamentele de schi, mănușile sau căciulile groase. Având în compoziție fibre sintetice sau naturale, materialele noastre protejează corpul de frig și susțin un stil de viață activ.

  Suntem dedicați calității și siguranței; prin urmare, textilele Minet sunt hipoalergenice, rezistente la spălare, ignifuge și produse intr-un mod ecologic, conform tuturor standardelor din industrie.

  Tehnologie

  Termolipire

  Vate voluminoase ideale pentru confecții performante

  minet.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord