• ro
 • en
 • Aplicații Construcții
  GEOTEXTILE TEHNICE îN CONSTRUCȚII

  Cu accent pe calitate și performanță, MINET oferă o gamă largă de geotextile nețesute și alte produse geosintetice conexe, care combină toate proprietățile mecanice, fizice și hidraulice necesare pentru siguranța și durabilitatea proiectelor mari de infrastructură, inginerie geotehnică, mediu și dezvoltare rezidențială.

  Minet_drumuri_featured

  Drumuri

  Diversificarea lucrărilor de infrastructură din ultimii ani a dus la o creștere substanțială a numarului și tipurilor de geotextile destinate construcției de drumuri.

  Află mai multe
  Minet-cai-ferate

  Căi ferate

  Utilizarea geosinteticele în industria feroviară a căpătat amploare deoarece acestea oferă o serie de beneficii importante comparativ cu tehnicile tradiționale. Robuste, eficiente și ușor de instalat, geosinteticele prelungesc durata de viață a platformelor feroviare și reduc ciclurile de mentenanță.

  Află mai multe
  Minet-drenare-2

  Drenare

  Drenajul și filtrarea sunt esențiale în domeniul construcțiilor civile pentru integritatea infrastructurii, iar datorită permeabilității ridicate, geotextilele Minet se dovedesc a fi o soluție ideală.

  Află mai multe
  Minet protectie geomembrane 1300 px

  Protecție geomembrane

  În ingineria geotehnică și de mediu, protejarea geomembranelor împotriva deteriorărilor este vitală. Fiind permeabile și rezistente, geotextilele Minet sunt instalate ca straturi de amortizare și filtrare ce protejează geomembrana și îi sporesc durata de viață.

  Află mai multe
  Protectia eroziunii solului Minet 1300px

  Prevenirea eroziunii solurilor și malurilor

  Geotextilele asigură, alături de alte produse geosintetice, protecția pantelor, a malurilor, a coastelor abrupte precum și altor zone supuse eroziunii naturale, oferind astfel beneficii semnificative pentru mediul înconjurător.

  Află mai multe

  minet.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord