Calitate

MANAGEMENTUL CALITATII

Clientii nu accepta compromisuri. Din acest motiv, MINET a implementat un sistem integrat de management al calitatii certificat in conformitate cu standardul European DIN ISO 9001. ISO 9001 garanteaza existenta unei structuri organizationale solide ce asigura eficienta operatiunilor.

MANAGEMENTUL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE

Protectia si stilul de viata sanatos sunt din ce in ce mai importante pentru bunastarea angajatilor nostri. Sistemul OHSAS 18001 (Ocupational Health and Safety Management System) a fost dezvoltat ca raspuns la nevoia companiei MINET de a-si indeplini obligatiile referitoare la sanatate si securitate intr-o maniera mai eficienta. OHSAS 18001 asigura un mediu ce protejaza angajatii companiei si asigura locuri de munca mai sanatoase, previne accidentele si confera siguranta muncii chiar si in conditiile unei productivitati si productii foarte ridicate.

MANAGEMENTUL DE MEDIU

Ecologia si protectia mediului sunt elemente integrante ale strategiei noastre pe termen lung. Protectia mediului este intotdeauna prioritara atunci cand abordam strategia de dezvoltare a companiei sau cand proiectam produse noi. Standardul ISO 14001 prezinta cerintele pentru o companie, care sa defineasca obiectivele referitoare la mediul inconjurator si tintele de atins, respectiv sistemul de management necesar pentru atingerea acestor scopuri.

PRODUSE NON-TOXICE

Articolele netesute obtinute utilizand tehnologia termobonded si materialele de umplutura obtinute din 100% poliester alb, folosite in industriile producatoare de mobila, confectii, saltele si confectii de casa, corespund Oeko-Tex Standard 100 (product class I).

MONITORIZAREA CONTINUA A CALITATII

Dispunem de cel mai performant sistem integrat de monitorizare a productiei si calitatii, in baza a doua sisteme independente de monitorizare a productiei, parametrilor si calitatii. Laboratorul de incercari fizico – mecanice executa probe in regim de acreditare AFER, respectand cele mai exigente conditii impuse tuturor laboratoarelor din Europa.