• ro
 • en
 • minet.ro
  Protecție anti-eroziune
  Controlul eroziunii solurilor

  Geocontainerele protejează suprafața solurilor expuse eroziunii, sprijinind astfel sustenabilitatea mediului înconjurător.

   

  Economice, rezistente și ușor de folosit, geotextilele au devenit indispensabile pentru ingineria geotehnică. Printre numeroasele probleme pe care le rezolvă se numără si eroziunea solului - un proces natural cu impact negativ asupra durabilității mediului și productivității agricole.

  Geotextilele sunt utilizate în mod obișnuit pentru a proteja solul în zone expuse precum malurile, canalele de scurgere si drenaj, pantele și alte suprafețe ce pot fi afectate de eroziune în urma impactului apei. Acționând ca un filtru, geotextilele controlează scurgerile de apă, crează bariere anti-eroziune, rețin particulele de nămol și permit apei curate să treacă ușor prin material. Geotextilele sporesc astfel stabilitatea pantei, favorizând în același timp creșterea vegetației.

  Fibrele puternice de Polipropilenă, tratate pentru a rezista degradării din cauza expunerii UV, fac ca materialele noastre să fie ideale pentru executarea îndiguirilor costiere, înlocuind cu succes tehnicile convenționale de protecție.

  Geocontainerele Minet servesc la consolidarea digurilor și a fundațiilor construite pe sol moale, oferind o alternativă eficientă la zidurile si pantele rigide din beton. De asemenea, sacii geotextili permit proiectarea sigură a structurilor de control al apei, și anume diguri, baraje, canale, rezervoare de apă, lagune de tratare a apelor uzate, bazine pentru reziduuri, etc.

  Soluțiile oferite de Minet sunt o parte integrantă a sistemelor de siguranță pentru construcții civile și sunt utilizate în diverse aplicații care vizează mediul înconjurător, respectiv lucrări de drenaj, protecția rezervoarelor de apă si a depozitelor de deșeuri, căptușirea geomembranelor sau filtrarea instalațiilor de stocare a lichidelor și gazelor.

  PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI

  minet.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord