• ro
 • en
 • minet.ro
  Protecție pe termen lung
  Protecție geomembrane

  Geotextilele au rolul de a proteja geomembranele împotriva perforării statice și dinamice

  În ultimele decenii geomembranele au devenit componente esențiale în aplicații expuse din ramurile geotehnice și de mediu. În practică, geomembranele se pot perfora fie din cauza materialelor ascuțite, de pilda pietriș, sau eforturilor induse de materiile confinate. Pentru a preveni astfel de daune, sunt aplicate straturi de protecție din geotextile, având rolul de a păstra integritatea membranei și de a-i spori rezistența generală și durabilitatea.

  MINET produce geotextile nețesute de înaltă performanță, proiectate să protejeze geomembranele utilizate in aplicații diverse. Cu o gamă largă de greutăți, geotextilele noastre nu numai că oferă un strat sigur de protecție împotriva perforărilor și deformărilor statice, dar asigură și drenajul gazelor.

  Fabricate din fibre de Polipropilenă si Poliester cu tenacitate ridicată, materialele noastre sunt robuste și permeabile, au grosimi adecvate și rezistență superioară la degradare și îngheț, oferind astfel protecție pe termen lung și durată de viață extinsă geomembranelor.

  Beneficii:

  • Rezistență chimică si UV
  • Rezistență mecanică mare
  • Minimizează impactul depozitelor de deșeuri asupra mediului
  • Construcţie simplificată, de calitate mai bună
  • Reducerea substanțială a timpului de construcție și a costurilor materiale

  Produsele MINET încorporează cea mai recentă tehnologie și materiale de ultimă generație pentru a asigura o protecție îndelungată a geomembranelor instalate în depozitele de deșeuri, satisfăcând în același timp nevoile structurale de ocrotire a mediului.

  Produsele noastre respectă cerințele de calitate și rezistență UV impuse de standardele europene.

  PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI

  minet.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

  Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

  Sunt de acord